cbs Koning Willem Alexander

cbs Koning Willem Alexander

Basisschool Koning Willem Alexander in Uithuizen heeft het project omarmd en doet enthousiast mee in het traject. De visie van de school is om ieder kind te laten stralen.
Over en weer zijn afspraken gemaakt over wel of niet spontane contactmomenten of korte gezamenlijke activiteiten. Zo heeft iedere klas van de school z’n eigen dagdeel van eventueel contact of gezamenlijke activiteit met kinderen van Gewoon Bijzonder. 


"De toekomst behoort toe aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen."
- Eleonor Roosevelt


Een school is een plek waar...

...iedereen welkom is om bij te dragen aan het doel van de school
...iedereen wordt gezien als een mens met waarde
...alle leerlingen en volwassenen elkaar ondersteunen en actief leren


Doel van cbs Koning Willem-Alexander: "We kunnen niet van elk kind een ster maken. We kunnen wel elk kind laten stralen!!"


Als directeur van cbs Koning Willem-Alexander wil ik me inzetten voor een prachtige verbinding tussen kinderen met een meervoudige beperking en basisschool kinderen.  Een verbinding die meerwaarde heeft! Wij zijn op de wereld om elkaar verder te helpen, om met vallen en opstaan te leren en ons te ontwikkelen om ons werkelijk  in te zetten voor wat er echt toe doet! Om te kunnen geven en om te kunnen ontvangen. De basisschool is een leerplaats voor het leven. Iedereen is "gewoon bijzonder”.
Mathilde Lievers (directie)


"Ik zie Stichting "Gewoon Bijzonder" als een waardevolle mogelijkheid waarin kinderen van onze school op een natuurlijke manier leren omgaan en plezier krijgen in de omgang met kinderen die leven met een beperking." 

- Anja Meems (leerkracht)


"Ik vind het heel gezond dat onze kinderen leren omgaan en integreren met de kinderen van stichting "Gewoon Bijzonder.” Jacqueline Brontsema (Intern Begeleider)

"Bloemen groeien door de zon, kinderen door de liefde”
Afrikaanse spreuk


CBS Koning Willem-Alexander
Wilgenhof 36
9981 KJ Uithuizen

Tel.          0595-432136
E-mail      koningwa@vcpong.nl
 

Voor meer informatie over de school: www.koningwa.vcpong.nl

  

 

TERUG NAAR HOME 
Powered by webXpress