Bestuur

Het bestuur van Stichting Gewoon Bijzonder 

Alies Kap 

"Wat me in de loop der jaren het meest heeft verbaasd is het feit dat kinderen als Laura apart naar een plek ver weg moeten, terwijl ze al zo zwak zijn. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen recht hebben op zorg en onderwijs dichtbij, samen omdat iedereen waardevol is.”  

 

Werkervaring

Alies is initiatiefnemer van de stichting Gewoon Bijzonder en heeft 4 kinderen, waarvan Laura zeer ernstig complex meervoudig gehandicapt is. Alies werkt in de financiële ondersteuning bij zorginstelling ’t Gerack en is actief in verschillende bestuursfuncties, waaronder de WMO Adviesraad en het Peuterspeelzaalwerk.

  

 

 

 


 

Jeannette Vreugdenhil

"Ook kinderen met een beperking hebben recht op de vreugde en ontwikkeling die het onderwijs hen kan bieden. Ik ondersteun het initiatief om dit te realiseren op een locatie in de basisschool van harte!”

 

Werkervaring

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, werkt Jeannette nu al weer bijna 15 jaar in het onderwijs; eerst als bestuurssecretaris, daarna als waarnemend directeur basisschool en op dit moment (2015) volgt zij een verkorte opleiding tot leraar basisonderwijs om ook dat aspect van het onderwijs te kennen. Daarnaast werkt Jeannette als zelfstandige vanuit OnderwijsVreugde. 

 


 

 

Sjoerd van Winden 

"Tekst.”  

 

Werkervaring

Tekst.

 

Foto

 

TERUG NAAR HOME 
Powered by webXpress