Begeleiders

De begeleiders van Stichting Gewoon Bijzonder


 

Eline Eitens 

"Mijn naam is Eline Eitens, en ben 24 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Werker als activiteiten begeleidster. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen het werken in de gehandicapten zorg. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als pgber. Het werken met de kinderen bij gewoon bijzonder is erg mooi. Door de 1 op 1 begeleiding te kunnen bieden aan de kinderen kunnen we nog meer investeren in de ontwikkeling. Ik vind het erg mooi om te zien dat de kinderen zich veilig voelen en hier de ruimte hebben om zich zelf te kunnen zijn en te ontplooien. Elk kind is uniek en heeft een eigen benaderingswijze nodig en dat kunnen wij hier bieden." 

 


Marlies Pieterman

"Mijn naam is Marlies Pieterman. Ik ben 24 jaar en woon in uithuizen. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de Hanze Hoge school als Sociaal Pedagogische Hulpverlener. Ik ben sindsdien aan het werk binnen verschillende organisaties in de gehandicaptenzorg. Sinds september werk ik voor de stichting gewoon bijzonder en begeleid ik de kinderen op de groep. De reden waarom ik voor de stichting werk is omdat ik het beleid van 1 op 1 begeleiding erg mooi vind. Ik kan mijn aandacht richten op 1 kind, waardoor zijn/haar ontwikkeling voorop staat. Deze aandacht zorgt er ook voor dat het kind zich veilig voelt in deze omgeving, wat voor mij een belangrijk doel is."

 

 


 

Foto


 

Janniene Burema

"Mijn naam is Janniene Burema. Tijdens en na mijn opleiding HBO- verpleegkunde heb ik met veel liefde Laura mogen verzorgen en begeleiden. Sinds een paar maanden werk ik bij de kinderthuiszorg.
Samen met Laura ben ik een aantal keren naar de peuterspeelzaal geweest. Het is mooi om te zien hoe een ‘bijzonder’ kind opgenomen wordt tussen de ‘gewone’ kinderen. Er is veel interactie  tussen de kinderen en zij leren van elkaar. Om dit als begeleider te mogen zien en hier in te kunnen ondersteunen vind ik prachtig. Samen in de maatschappij betekent toch ook samen onderwijs. Graag werk ik mee aan Stichting Gewoon Bijzonder om het tot een groot succes te maken!”  

 

  

 
TERUG NAAR HOME 
Powered by webXpress